Jubran Residence

Design Innovation Architects (DIA) designed the renovation of the master bathroom and the total reconstruction of the backyard for the Jubran residence.

Work on the master bathroom included total reconstruction of the interior to provide a whirlpool, walk-in shower, private toilet stall, and reconfigured vanities and closets.
The backyard work transformed the old space by removing a swimming pool and providing a covered-seating and bar area, outdoor seating with a pergola and an outdoor fireplace, and a reconfigured landscape.

Location
Knoxville, TN
About Cookies and Tracking

We use technologies, such as cookies, to customize content and advertising, to provide social media features and to analyze traffic to the site. We reserve the right to share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners.