Laurel Station

This new 33-unit condominium project in the heart of the historic Fort Sanders neighborhood is designed to respect the traditional nature and historic guidelines of the surrounding area. Design Innovation Architects (DIA) designed the project with parking access off the rear alley and supplementary entrances and front porches facing Laurel Avenue. Brick lap siding and shingle siding are intermixed to relieve the massing effect of the structure and create a pleasantly rhythmic effect among the facades.

Location
Knoxville, TN
About Cookies and Tracking

We use technologies, such as cookies, to customize content and advertising, to provide social media features and to analyze traffic to the site. We reserve the right to share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners.