Pete’s Coffee Shop

In the relocation of this long-established downtown eatery, the owner’s greatest concern was providing the patrons with the warmth and charm of the original diner, while enjoying a new, more modern facility.

The design creates an invigorating yet comfortable atmosphere, while providing all the services within the client’s budget.


Three narrow and small retail spaces on the ground level of a six-story parking structure were combined. Each of the spaces had its floor at a different elevation, corresponding to the street slope. The solution modified the floors into a combined single-floor level, thus allowing for an efficient food service operation while meeting the accessibility requirements.

Location
Knoxville, TN
About Cookies and Tracking

We use technologies, such as cookies, to customize content and advertising, to provide social media features and to analyze traffic to the site. We reserve the right to share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners.